Opleidingen

Opleidingen in de schuldhulpverlening

Asessor BV geeft opleidingen aan intermediairs, deskundigen en actoren in de schuldhulpverlening. U kunt hierbij denken aan budgetconsulenten en -beheerders, schuldhulpverleners, -dienstverleners en -regelaars, WSNP- en beschermingsbewindvoerders, maatschappelijk werkers, wijkteammedewerkers, medewerkers van incassobureaus en deurwaarders, vrijwilligersorganisaties, etc. Al onze opleidingen worden gegeven volgens de actuele wet- en regelgeving en kwaliteitskaders.

Op deze pagina vindt u al onze opleidingen. In de trainingsbeschrijvingen vindt u alle details, inclusief de toegekende PE-punten. Zijn er aan een opleiding (nog) geen PE-punten toegekend en had u deze opleiding toch willen volgen? Laat het ons weten, dan vragen wij de punten -indien mogelijk- alsnog aan.

En bent u op zoek naar een opleiding in dit vakgebied die u er nu niet tussen ziet staan? Of wilt u één van onze opleidingen in company organiseren? Neem dan contact met ons op: wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. 

Na het volgen van de 12 daagse basisopleiding Schuldhulpverlening zag ik heel duidelijk dat de kwaliteit van de nieuwe medewerkster, die de opleiding had gevolgd, met sprongen vooruit ging. De medewerkster functioneert nu al als een volwaardige schuldhulpverlener en daar heeft de basisopleiding duidelijk aan bijgedragen.