Schuldhulpverlening

Asessor BV verzorgt diverse opleidingen, gericht op het minnelijk traject schuldhulpverlening. Naast onze zogenaamde ‘inlooptrainingen’ geven wij al onze opleidingen ook in company. Een overzicht van de opleidingen, inclusief een overzicht van opleidingen waaraan PE-punten toegekend zijn, vindt u hier.

Lees verder »

WSNP

Asessor BV verzorgt diverse opleidingen, gericht op het wettelijk traject schuldhulpverlening. Naast onze zogenaamde ‘inlooptrainingen’ geven wij al onze opleidingen ook in company. Een overzicht van de opleidingen, inclusief een overzicht van opleidingen waaraan PE-punten toegekend zijn, vindt u hier.

Lees verder »

Beschermingsbewind

Asessor BV verzorgt diverse opleidingen, gericht op beschermingsbewind en schuldenbewinden. Naast onze zogenaamde ‘inlooptrainingen’ geven wij al onze opleidingen ook in company. Een overzicht van de opleidingen, inclusief een overzicht van opleidingen waaraan PE-punten toegekend zijn, vindt u hier.

Lees verder »

Diversen

Asessor BV verzorgt naast de opleidingen die gericht zijn op het minnelijk en wettelijk traject schuldhulpverlening en beschermingsbewind, ook een aantal andere opleidingen. Naast onze zogenaamde ‘inlooptrainingen’ geven wij al onze opleidingen ook in company én verzorgen wij trainingen-op-maat. Deze mogelijkheden vindt u hier.

Lees verder »

Trainingen en opleidingen

Asessor BV geeft opleidingen aan intermediairs, deskundigen en actoren in de schuldhulpverlening. U kunt hierbij denken aan budgetconsulenten, schuldhulpverleners, WSNP- of beschermingsbewindvoerders, maatschappelijk werkers, medewerkers van incassobureaus en deurwaarders, schuldregelaars, etc. Al onze opleidingen worden gegeven volgens de Wet Gemeentelijke Schuldhulpverlening (WGS), de normen uit de NEN-8048 en de werkwijze van de Nederlandse Vereniging voor Schuldhulpverlening en Sociaal bankieren (NVVK).

Wij verzorgen een aantal maal per jaar, samen met de andere opleidingspartners, zogenaamde ‘inlooptrainingen’. De tariefrichtlijn voor een inlooptraining is € 390,- exclusief 21% BTW per dag. Mocht u zich voor 2 dagen inschrijven dan is de prijs voor 2 een-daagse opleidingen € 740,- exclusief 21% BTW.

Het tarief voor een twee daagse opleiding bedraagt € 695,- exclusief 21% BTW. Dit is exclusief het lesmateriaal. De kosten daarvan staan per opleiding apart aangegeven. Daarnaast bestaat bij ons de mogelijkheid alle opleidingen in company te geven, waarvoor wij voor u een offerte op maat kunnen maken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een heel team ineens een opleiding te laten volgen, bijscholing op een bepaald onderwerp te laten verzorgen of bijvoorbeeld alle nieuwe medewerkers dezelfde basiskennis te laten opdoen. De tariefrichtlijn hierbij is € 2.215,- exclusief 21% BTW per dag en € 1.750,- voor iedere dag extra.

Voor alle opleidingen kunt u zich inschrijven middels het inschrijfformulier, wat u na elke trainingsbeschrijving vindt.

Hierboven vindt u de verschillende opleidingsgroepen. Wanneer u meer wilt weten over de betreffende opleidingsgroep en de bijbehorende opleidingen, klikt u simpelweg op de betreffende opleidingsgroep.