Samenwerkingspartners

Natuurlijk wilt u graag weten met wie u bij Asessor te maken krijgt. Daarom stellen we onszelf en onze samenwerkingspartners graag aan u voor.

Mariëlle Fleuren

Eigenaar en adviseur

Vanaf 1990 ben ik werkzaam in de sector schuldhulpverlening. Van (organisatie-)adviseur tot leidinggevende, van projectmanager of projectleider tot beleidsmedewerker met een brede visie op en kennis over schuldhulpverlening.

Jouke In der Maur

opleider

Ik noem mijzelf met mijn ruim 20 jaar ervaring  ‘professioneel bemoeial schuldhulpverlening’. Voor Asessor ben ik dat in de rol van opleider, daarnaast ben ik actief als workshopleider, implementatiemanager, projectleider, senior schuldhulpverlener, leidinggevende, spreker, coach en input-leverancier kwaliteit & beleid.

Daniëlle Spijkers

BackOfficeMedewerker

Vanuit Dordrecht bied ik met veel plezier administratieve ondersteuning aan Asessor; een hele fijne samenwerking van inmiddels meer dan 20 jaar!

Jacomijn Kuiper

opleider en adviseur

Ik ben een ervaren adviseur binnen de schuldhulpverlening. Vanuit mijn psychologie achtergrond werk ik aan het in beweging krijgen van mensen en organisaties. De afgelopen jaren werkte ik aan een verscheidenheid aan opdrachten binnen de schuldhulpverlening. Van projectleider vroegsignalering tot interimmanager.

Maud Hoefnagels

opleider

Ik ben een bevlogen trainer met een enorme liefde voor het vak. In de meer dan 20 jaar die ik als trainer actief ben, heb ik in vrijwel alle branches en op elk niveau mogen werken. Door mijn creativiteit, scherpe analyse en positieve inslag weet ik vaak de juiste snaar te raken. Met mijn enthousiasme maak ik leren altijd leuk. Ik ontmoet je graag!

Asessor-sh-logo

Helene Lammers

opleider

Ik ben vanaf de invoering in 1998 betrokken bij de wettelijke schuldsaneringsregeling als docent, advocaat en bewindvoerder. Van lieverlee raakte ik ook betrokken bij het minnelijk traject, waarin ik jarenlang voor Asessor de basistraining juridische aspecten gaf. Sinds een jaar of tien hou ik mij voornamelijk bezig met het geven van trainingen over het huwelijksvermogensrecht in de minnelijke regeling en de Wsnp.