Trainingen op maat

[vc_row type=”in_container” bg_position=”left top” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”40″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Asessor BV geeft opleidingen aan intermediairs, deskundigen en actoren in de schuldhulpverlening. U kunt hierbij denken aan budgetconsulenten, schuldhulpverleners, WSNP- of beschermingsbewindvoerders, maatschappelijk werkers, medewerkers van incassobureaus en deurwaarders, schuldregelaars, etc. Al onze opleidingen worden gegeven volgens de normen uit de NEN-8048 en de werkwijze van de Nederlandse Vereniging voor Schuldhulpverlening en Sociaal bankieren (NVVK).

Wij verzorgen een aantal maal per jaar zogenaamde ‘inlooptrainingen’ en er bestaat bij ons de mogelijkheid alle bestaande opleidingen in company te geven, waarvoor wij voor u een offerte op maat kunnen maken.

Daarnaast kunt u ons altijd benaderen voor een opleiding op maat. Denk bijvoorbeeld aan een training schuldhulpverlening voor jongeren, financiĆ«le actualiteiten, trainingen in wijkteams, et cetera. Iedereen die werkzaam is in het vakgebied schuldhulpverlening kan bij Asessor terecht, en kan rekenen op kwaliteit en maatwerk! Wij denken graag met u mee.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ animation=”none” column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”Contact”][/vc_column][/vc_row]