Nieuwe Berekening Beslag Vrije Voet

Bij het werk als schuldhulpverlener, budgetbeheerder, bewindvoerder, budgetcoach is het van belang om er zorg voor te dragen dat de klanten dat inkomen krijgen waar zij recht op hebben. Hoe ziet de nieuwe berekening van de Beslag Vrij Voet eruit. Wij nemen met u deze nieuwe berekening door om er zorg voor te dragen dat u de kennis en vaardigheden heeft om daar goed mee om te gaan.

Doelgroep:
De doelgroep bestaat uit schuldhulpverleners, schuldregelaars, budgetbeheerders, budgetcoaches en/of bewindvoerders die een basis opleiding hebben gevolgd of minimaal over deze basiskennis beschikken.

Doel:
De opleiding heeft tot doel de schuldhulpverleners kennis en vaardigheden te geven over de  nieuwe Berekening van de BVV te kunnen toepassen. Alle theorie die aan bod komt wordt door middel van het gebruik van casuïstiek verder uitgewerkt waarbij de praktijk van het minnelijke traject schuldhulpverlening wordt meegenomen.

Werkwijze:
Een dag met heel veel theorie, maar ook veel gelegenheid om met deze theorie te oefenen, door middel van casuïstiek en inbreng van praktijkvoorbeelden.

Lesmateriaal:
Naslagmateriaal van de theorie ontvangt u tijdens de training. Ook krijgt u casuïstiek, waarmee direct geoefend wordt.

PE-punten:
PE punten zijn in aanvraag.

Groepsgrootte:
Minimaal 8 deelnemers, maximaal 15 deelnemers.

Duur:
1 dagdeel, van 9.30 tot 12.30 of van 13.30 tot 16.30 uur

Locatie:
Regardz La Vie in Utrecht

Data
Op aanvraag.

Tarief:
De kosten bedragen € 190,- per trainingsdag (1 dagdeel), inclusief  materiaalkosten en exclusief 21% BTW

Certificaat:
Bewijs van deelname